Et spill med historisk sus – Once upon a time

Dette er en spilleautomat fra Betsoft Gaming med en eventyrinspirert tematikk. Dette er en underholdende spilleautomat, med 5 hjul og 30 gevinstlinjer. Grafikken er god, og du bør ta deg tid til å se på den lille introen, for den er vellaget. Musikken passer godt, den er fengende og har en slags episk følelse. Symbolene er fint illustrert og passer til tematikken, på toppen troner selvsagt den vakre prinsessen som kan gi opp til 500 mynter. Videre finnes det mange andre eventyrsymboler, som sverdet i steinen, en katapult og en skatt.

Redd prinsessen fra de grådige øglingene!

once-upon-a-time-logoOrdet øgling er ikke tatt ut av det blå, faktisk er dette oversettelsen Morten Hansen benyttet når han oversatte “goblin” i bøkene om Artemis Fowl av Eoin Colfer, og det er et godt ord. I Once upon a time er øglingene slik tradisjonen tilsier stygge, grønne og grådige, og de er selvsagt motstanderne i dette eventyret. Helten er som vanlig ridderen. Men, med øglingene kan du vinne flere bonusrunder, et som heter Grådige øglinger klikk meg, et som heter Øglingenes skatt bonusrunde og et som heter De gale øglingene. De gale øglingene er en free spins bonusrunde som dukker opp dersom du får tre øglinghus-symboler, mens du kan vinne mynter med de grådige øglingene hvis du er heldig og får tre gullsekk-symboler. Med Hvordan hun elsket ridderen-bonusrunden vinner du øyeblikkelig myntgevinster, mens du også kan havne på en Redd prinsessen-bonusrunde dersom du får tre eller flere riddersymboler. Spill Once upon a time med alle disse flotte bonusmulighetene hos Unibet! For det er enda mer, for eksempel kan du i Redd prinsessen-modus kjempe mot dragen og vinne opp mot imponerende 2000 mynter i maksimum gevinst.

En humoristisk vri på eventyrtematikken

Eventyr, drager og prinsesser slutter liksom aldri å fascinere oss. Og det kommer ut en endeløs rekke av filmer og spill som er basert på ulike eventyr. Heldigvis er det slik at noen kommer opp med en litt mer original vri på det hele, som for eksempel i spilleautomaten Once upon a time. Ved å bruke humor og blande flere interessante elementer sammen, blir det noe litt mer usedvanlig. Eksempel på filmer som også har en noe annerledes tilnærming til eventyrstoffet er Into the Woods fra 2014 som blander mange ulike eventyr sammen i en forrykende musikal, med blant annet selveste Meryl Streep og Johnny Depp på rollelisten. Flere er vel også kjent med Shrek-filmene, der det blir hyppig ironisert over de klassiske eventyrframstillingene, mest klassisk er vel scenen der prinsesse Fiona synger på en slik måte at en fugl eksploderer. Så dersom du leter etter en spilleautomat med mange bonusmuligheter, og en original vri på eventyrtematikken, bør du absolutt sjekke ut Once upon a time.

Privacy Policy